واکنش ها به توقیف سایت خبری انتخاب

واکنش ها به توقیف سایت خبری انتخاب

احمد مازنی نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی در واکنش به اتفاقات اخیر نوشت: کدام نشانه حاکی از تمایل حاکمیت به مشارکت حداکثری در انتخابات است؟ اخراج اساتید، بستن سایت انتخاب یا درگذشت زندانی در زندان؟

عباس عبدی، روزنامه‌نگار و تحلیلگر سیاسی اصلاح‌طلب نوشت: توقیف پایگاه خبری انتخاب،گامی به سوی تقویت رسانه های فرامرزی و انتقال مرجعیت رسانه ای از داخل به خارج است.

جواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات دولت روحانی در واکنش به توقیف سایت انتخاب در کانال تلگرامی خود نوشت:

وقتی رییس دولت در صداوسیما حاضر می‌شود و در یک بیان پسندیده از سعه صدر در برابر مخالفان و منتقدان دولت سخن می‌گوید و تنها کمی بعد بدنه اجرایی همان دولت نسبت به توقیف انتخاب ،یکی از قدیمی‌ترین رسانه‌های کشور، اقدام می‌کند؛ یعنی یک اشکال مهم و تعارض در دولت وجود دارد و این تعارض به احتمال زیاد برای رییس جمهور مخرب خواهد بود.

امیدوارم در مرحله اول این تعارض به وسیله شخص رییس جمهور به سرعت حل شود، اگر چنین نشد، ان‌شالله که قوه قضاییه زیر بار این بدعت خطرناک و بستن معدود پنجره‌های انتقادی درون نظام و هل دادن مخاطبین به سوی رسانه‌های معاند نرود.


محمد مهاجری، فعال رسانه‌ای اصولگرا در یادداشتی تلگرامی نوشت:

در تمام ۸سال عمر دولت قبل، مااصولگراها هر چه دلمان خواست و از دهنمان درآمد نثار مسئولان و راهبردهای سیاست خارجه کردیم. هیچ فحش سیاسی اعم از غربزده، وابسته، لیبرال، عامل دشمن و… نبود مگر اینکه به تیم دیپلماسی دادیم. و هر تلاشی را برای زمین زدن برجام توانستیم فروگذار نکردیم. الحق اگر کاری علیه آنها نکردیم، نتوانستیم وگرنه اراده‌اش را داشتیم. و همه این کارها را برای رضای خدا و منافع نظام انجام دادیم!

آن دولت رفت و ۲۵ماه است که دولت آقای رئیسی هنوز دنبال آن است که برجام را زنده کند و نمی‌تواند. نه آنکه نخواهد بلکه عرضه و ظرفیتش را ندارد.

سایت خبری انتخاب، سیاست خارجی دولت را به نقد کشیده و دولت بی‌تحمل آن را توقیف کرده است. چرا؟ چون گفته است آب نبات چوبی های شانگهای و بریکس آنقدر بی مزه است که هیچکس دوستش ندارد.

دولت به‌جای آنکه برای بیانات رهبرمعظم انقلاب در نقد ناتوانی رسانه های دولت، چاره بیندیشد، به توقیف و تعطیل منتقدان روی آورده است. ادامه بدهید. حتما موفق خواهید شد!