روش های محافظت از کفپوش چیست؟
بعد از نصب کفپوش یکی از دغدغه ها افراد برا افزایش دوام آن نحوه نگهداری از کفپوش است. قطعاً با مراقبت صحیح می توان دوام و ماندگاری یک کفپوش را افزایش داد و از آن برای مدت بیشتری مانند روز اول زیبا و سالم استفاده نمود. اما روش های محافظت از کفپوش چیست؟ در این مطلب با هم با نحوه محافظت از کفپوش آشنا خواهیم شد:
۵ روش برای محافظت از کفپوش
نکات زیادی وجود داشته که رعایت آن ها می تواند به مراقبت هر چه بهتر از کفپوش کمک کند. در ادامه با ۵ روش کاربردی برای محافظت از کفپوش آشنا خواهیم شد:
در خانه از کفش های بیرونی استفاده نکنید
یکی از نکات محافظت از کفپوش به بهترین نحو عدم استفاده از کفش های آلوده بیرونی در فضای خانه و بر روی کفپوش هاست. بهترین کار این است که در جلوی ورودی خانه یک جاکفشی قرار داده تا افراد پیش از ورود به خانه کفش های خود را بیرون آورده و دمپایی راحتی و نرمی را بپوشند. کفش ها به ویژه اگر پاشنه بلند و تیزی داشته باشند می توانند به کفپوش ها آسیبی جدی وارد کنند.
از پادری استفاده کنید
یکی دیگر از روش های بسیار موثر برای جلوگیری از انتقال آلودگی های بیرون از خانه به کفپوش ها قرار دادن یک پادری در جلوی درب ورودی است. سعی کنید هم از بیرون و هم داخل یک پادری بگذارید و البته قرار دادن یک پادری در جلوی سینک نیز می تواند به سلامت کفپوش ها و جلوگیری از خیس شدن مداوم آن ها جلوگیری کند. همچنین استفاده از سطحی مناسب برای زیر پایه مبلمان و میز نیز مانع از وارد شدن فشار بیش از حد به کفپوش ها خواهد شد.
به صورت منظم جاروکشی کنید
از دیگر راهکارهای کاربردی برای محافظت از انواع کفپوش جاروکشی منظم و زود به زود آن هاست. حتی در صورتی که علاقه ای به جاروکشی روزانه ندارید بهتر است برای جلوگیری از جا خوش کردن ذرات ریزی چون ذرات خاک بر روی کفپوش ها هر چند روز یک بار اقدام به جارو زدن کفپوش ها نمایید. برخی از کفپوش ها مانند کفپوش های وینیل بر اثر تماس با همین ذرات ریز دچار خراشیدگی می شوند. البته برای این که در جاروکشی راحت تر باشید و بتوانید در کمترین زمان ممکن این کار را انجام دهید بسیار مهم است که از همان ابتدا یک کفپوش با نظافت و جاروکشی آسان تهیه کرده باشید.
کفپوش ها را به صورت دوره ای نظافت کنید
در کنار جاروکشی های مداومی که انجام می دهید نیاز است که در سال چندین بار نیز اقدام به نظافت اساسی کفپوش ها نمایید و اگر وقت انجام این کار را ندارید حتماً از یک فرد دیگر بخواهید که این کار را انجام دهد. در این زمان ها نیاز است که شما براساس نوع کفپوش بهترین روش نظافت را برای آن انتخاب نموده و با آن حسابی کفپوش را تمیز کنید. برای مثال در مورد موکت ها شما می توانید کفپوش ها را بیرون آورده و خوب بشویید و به طور معمول در مورد موکت ها شستشوی سالانه کفایت می کند. همچنین اگر کفپوش شما ضد آب نیست می توانید برای نظافت و لکه گیری آن از یک دستمال یا تی مرطوب استفاده کنید. در رابطه با دیگر کفپوش ها نیز شما به راحتی می توانید کفپوش را با آب ساده تمیز نموده یا نهایتاً از یک کف شوی مایع کمک بگیرید.
کفپوش ها را مرطوب نگه دارید
این راهکار نیز می تواند تاثیر زیادی در دوام کفپوش ها داشته باشد و البته بیشتر مختص کفپوش های چوبی است. خشکی بیش از حد کفپوش های چوبی می تواند باعث ترک خوردگی آن ها شده و به همین دلیل نیاز است که همیشه با استفاده از یک مرطوب کننده رطوبت فضا را بین ۳۰ تا ۴۰ درصد نگه داشته تا کفپوش ها خشک نشوند. همچنین به منظور مراقبت بهتر از کفپوش ها و برق انداختن آن ها استفاده از پولیش نیز بسیار موثر است. به این منظور بعد از نظافت می توانید کف را پولیش بکشید.
سخن پایانی
در این مطلب تمامی آن چه که باید در مورد محافظت از کفپوش بدانید آورده شد. با رعایت این نکات شما می توانید به افزایش طول عمر کفپوش ها کمک کنید و نیازی به تعویض زودهنگام کفپوش ها نخواهید داشت.